CHA DAO «THE WAY OF TEA»

Cha dao te sermoni. Dette er en praksis som kommer fra gammel kinesisk arv. Det har blitt brukt siden oppdagelsen av Daoistene og vismenn som en form for medisin og en måte å dyrke opplyst nærvær og opprettholde lange meditasjonsøkter. En te-sermoni er en «dans» av elementene. Jord, ild, vann, luft og Qi av te, kommer sammen for å skape rom for meditasjon og refleksjon. Når vi hviler i vårt nærvær av vårt sanne jeg, er vi i stand til å dyrke indre harmoni og et opplyst nærvær. Vi lærer om te som en plantelærer, som knytter oss til naturens energi gjennom Bladet. Når vi drikker, blir vi ledet og helbredet fra vårt sinn, kropp og ånd og forynget med klarhet og fred.

Jeg har praktisert Cha Dao i 6 år. Og i 2016 hadde jeg gleden av å besøke Tea Sage Hut, ( http://www.teasagehut.org )som ligger i Taiwan. Et senter hvor du er velkommen med åpne armer. Hvor du lærer å nyte en daglig dyp neddykkelse av meditasjon, teøkter og teklasser.

Sesjonene kan være hjemme eller på et valgfritt sted, med maksimalt 6-8 personer. Gjennomsnittet av hver seremoni kan vare mellom 1-2 timer, avhengig av teen som serveres. Ditt bidrag er et monetært tilbud fra hjertet.