OM MEGJeg er Patricia Bergamaschi med kallenavn «Pato».
Født i Argentina og siden 2011 har jeg bodd i Norge. Dette nye stedet har tatt meg med på en reise til mitt innerste indre. I 2012 startet jeg veien mot meditasjonen gjennom Cha Dao te seremoni «teens vei», noe jeg praktiserer for tiden.
Sammenhengen mellom kropp og sinn begynte å vekke en stor interesse i meg og rundt 2012-2013 startet jeg å praktisere yoga. Siden den dagen har jeg fortsatt min praksis og hver dag går jeg dypere inn i den


I August 2016 reiste jeg til Taiwan Tea Sage Hut Tea & Zen Center for å fordype mye i Cha Dao te seremoni «teens vei». Dette praksis som kommer fra gammel kinesisk avstamming. Det har blitt brukt siden oppdagelsen av Daoists og Sages som en form for medisin og en måte å dyrke vekket tilstedeværelse, opprettholde lange meditasjonstilstander.


I november 2016 til januar 2017 reiste til India for å ta utdanning i 200 RYT Holistisk yoga (Yoga Terapi) og 200 RYT Ashtanga vinyasa yoga ved Abhijna school of yoga: school of yoga and meditation. Denne turen var ikke for å ta tittelen for å begynne å undervise ( jeg har aldri sett meg selv som en instruktør). Jeg ønsket å utdype min praksis og hjelpe på noen måte de som var rundt meg.

I 2019 tok jeg utdanning i barneyogalærer ved Oslo Yoga

Og i dag underviser jeg hva jeg har lært og opplevd i løpet alle disse årene
For meg er det viktig å fortsette å lære og fortsette å informere meg, så jeg har tatt ulikene kurs og klasser.

Bevegelse er livet, og læringsbanen er uendelig.